Call center: +40.21.9928

Am lansat aplicația Plush Bio! Prezentare oferită de Ioana Marinescu

Îmi face mare drag să anunț lansarea unui nou proiect: aplicația Plush Bio. Pentru a onora cu respect și reverență încrederea tuturor clienților Plush Bio care merită pentru exigența și încrederea lor, doar superlativul, mi-am dorit să dezvoltăm această idee – aplicația Plush.

Acest serviciu ușor de utilizat ( direct de pe telefonul mobil ) și gratuit constă în atașarea unei fotografii ( tip selfie – fără machiaj ) pentru a genera și a construi o rutină adaptată necesităților tenului dumneavoastră. După atașarea pozei cu tenul și completarea chestionarului, în funcție de preferințe, vi se sugerează o rutină personalizată de îngrijire a tenului cu produsele Plush sau vi se pot prepara, la cerere, produse customizate în funcție de necesitățile particulare ale tenului dumneavoastră ( creme, seruri, ape micelare, demachiante etc. ). Această rutină este disponibilă în format PDF și poate fi salvată direct în telefon. În plus, aveți acces la istoricul rutinelor direct din contul dumneavoastră. 

De asemenea, acestea nu sunt singurele funcții de pe aplicația Plush Bio. În aplicație puteți achiziționa produsele Plush Bio, să citiți toate informațiile necesare despre acestea, să accesați istoricul comenzilor, să salvați produsele favorite precum și multe alte facilități.
Probabil foarte multă lume își va pune întrebarea: ,,De ce să instalez aplicația Plush Bio, când pot accesa direct site-ul oficial online?”. Răspunsul ar fi că aceasta este mult mai accesibilă, are mult mai multe facilități în plus față de site-ul oficial, puteți completa chestionarul și încărca fotografia cu tenul dumneavoastră precum și multe alte motive. 

Fie că ați decis recent să vă schimbați rutina de îngrijire, fie că vă doriți să preluați controlul asupra aspectului tenului dumneavoastră, am încercat să compun cele mai optime rutine care să vă ajute să obțineți rezultatul dorit, dar în același timp să trezească emoția descoperirii texturilor formulelor Plush Bio. 

Îmi doresc să beneficiați de servicii premium la Plush Bio în ceea ce privește particularizarea ritualului de îngrijire a pielii, de aceea, am dezvoltat secțiunea de rutine customizate. Ca pas important în definirea rutinei customizate veți fi contactat/ă telefonic în vederea organizării unei conferințe de tip „Zoom Meeting” în care vom discuta toate detaliile în vederea formulării unei rutine personalizate cu produse customizate în funcție de necesitățile tenului dumneavoastră. 

Vă invit să descoperiți detalii suplimentare în videoclipul atașat. Iar pentru informații legate de aplicația Plush Bio, colegii mei vă stau cu mare drag la dispoziție la numărul de Call Center +40219928 cu program de luni până vineri 09:00 – 18:00! 

Cu drag,
Farm. Ioana Marinescu 

Aplicația este disponibilă pentru descărcare atât pe Magazin Play cât și AppStore, dar și pe toate dispozitivele mobile compatibile cu aceste platforme de descărcare.

Pentru mai multe informații legate de noua aplicație Plush Bio vă invităm să vizionați următorul videoclip:

Leave a Reply

Your email address will not be published.