Call center: +40.21.9928

Despre importanța înțelegerii tenului și a emoțiilor dumneavoastră, alături de câteva detalii despre mine și Plush Bio

Dragi Plushers, 

Este prima oară când scriu un articol de blog, așa că îmi este puțin dificil să încep…

Trebuie să recunosc că toată energia dumneavoastră și a mesajelor pe care le primesc m-au făcut să încep să scriu. Vreau să abordez, pe măsură ce trece timpul, cât mai multe dintre subiectele despre care mă întrebați zilnic.

Deoarece comunitatea care mă urmărește este numeroasă, vreau să încerc să fiu prezentă și să răspund tuturor subiectelor și temelor despre care mă întrebați în mediul online, pentru că meritați din plin și doresc să vă ofer tot ce este mai bun din toate punctele de vedere!

Despre mine și mediul în care lucrez

Pentru cei care accesează pentru prima oară site-ul și blogul Plush Bio din secțiunea Plush Academy, aș vrea să mă prezint și să vă spun câteva lucruri despre mine.

Mă numesc Ioana Marinescu și sunt farmacist. Sunt mama mândră a unei domnișoare de aproape 20 de ani, pe care o iubesc enorm.

Pasiunea mea este să formulez produse pentru îngrijirea pielii, să prepar creme, folosind ingrediente naturale și să creez texturi de poveste.

Această pasiune a luat naștere odată cu lucrarea de diplomă și atunci, părea doar un vis…

Toată muncă mea este atât rezultatul anilor pe care i-am petrecut la diferite conferințe internaționale, la workshop-uri despre ultimele descoperiri în prepararea și formularea de produse cosmetice, cât și consecința nopților albe destinate documentației și celor mai actuale și complexe studii.

De asemenea, cea care mi-a deschis calea și m-a îndrumat este prof. dr. Anca Dragomirescu, fosta mea profesoară de la facultatea din Timișoara. Datorită dânsei, am avut parte de una dintre cele mai frumoase și provocatoare experiențe, aceea de a fi invitată la laboratorul Safic din Paris, unde am participat la o întâlnire one to one cu cei mai buni din acest domeniu. A fost un flash-back din studenție și o onoare să particip și să fac testări alături de acești oameni.

Recent, am deschis fabrica Plush Bio, realizată după standarde GMP Farmaceutice. Vreau să vă prezint câteva detalii despre fabrică și despre tehnologia pe care aceasta o are. Este dotată cu 3 tipuri de filtre de ultimă generație.

Instalațiile de climatizare și purificare a aerului, parte componentă a procesului de producție implementat la Plush Bio, respectă toate normele de calitate pentru mediu de „Camera Curată”.

Sistemul de climatizare și purificare avansată a aerului este implementat conform standardelor interne și internaționale (ISO 14 644-1 din 2015) impuse pentru acest tip de destinație specială. Am să vă descriu puțin procesul de filtrare al aerului. Astfel, aerul preluat din mediul exterior este tratat în proporție de 100% la nivelul centralei pentru tratarea aerului și este distribuit ulterior prin 3 trepte de filtrare:

1. Grosiera M5 (conf. EN 779/2012)

2. Fina F9 (conf. EN 779/2012)

3. HEPA H14 ( High Efficiency Particulate Air) – cu o eficiență de filtrare de 99.9995 µm la dimensiune particular de 0.3µm, având un nivel de penetrare <0.01%.

Instalațiile de climatizare și purificare avansată a aerului pe care fabrica Plush Bio le are în dotare sunt furnizate de la producători de prestigiu în domeniu: France Air (Franța), Plasteurope-Clean Room (Franța), PBC (Marea Britanie), ALP (Italia), Emerson (USA/ UE), Luve (Germania).  Astfel, mediul ambiental curat de care dispunem contribuie în mod decisiv la calitatea produselor fabricate, întrucât am dorit tot ce este mai bun pentru dumneavoastră.

În plus, în procesul de producție, se utilizează numai apă înalt purificată prin RO-CEDI. Capacitatea instalației este de 300 l/h WFI  permeat la 0,03 µS/cm, debit de apă purificată în sistem recirculator de 7500 l/h, viteză de recirculare de 3m/s, conductivitate apă purificată 0.7 µS/cm, TOC 2 ppb, având în componența sa:

-rezervor de stocare apă din oțel inox luciu oglindă la interior (1000 l), serpentină exterioară pentru răcire și menținere temperatură constantă, izolat termic, cu o supapă de siguranță tip rupture disc -/+ 2 bar și filtru de respirație sterile

-buclă de recirculare pentru 10 puncte de utilizare (în spațiul de producție din Camera Curată) cu robineți aseptici în T, cu bombă de distribuție WFI, unitate de iradiere UV și senzori de monitorizare pentru debit/ viteză, presiune, temperatură și conductivitate apă purificată

-tablou de automatizare și monitorizare parametri pentru întreg sistemul de producere, stocare și distribuție apă purificată, cu soft propriu original, validabil în conformitate cu normele CFR21, part 11. panou de control generps, de 15” tip touch screen (HMI).

Acestea sunt doar o parte dintre detaliile cu privire la calitățile și standardele fabricii Plush Bio și vi le-am prezentat pentru a vă arăta și partea tehnică a dotărilor fabricii. Nu am vrut ca această auto-descriere și prezentare a calităților mediului în care lucrez să devină foarte tehnică, dar am simțit nevoia să împărtășesc cu dumneavoastră puțin din ceea ce fac și cine sunt.

Despre importanța înțelegerii tenului și emoțiilor dumneavoastră – viziunea Plush Bio

Astăzi vreau să discutăm despre motivele pentru care consider că este atât de importantă înțelegerea nevoilor tenului. Cu riscul de a suna metaforic, pielea dumneavoastră reprezintă oglinda emoțiilor dumneavoastră! Și cum fiecare dintre noi trăiește și simte diferit, nevoile și dorințele noastre sunt diferite.

În primul rând, odată ce vă înțelegeți pe interior, veți putea înțelege și veți putea analiza corect cauzele anumitor reacții ale tenului. Pentru că da, tenul dumneavoastră este viu – simte și reacționează.

În al doilea rând, problemele tenurilor din ziua de astăzi sunt extrem de variate și diferă de la persoană la persoană. Pentru a vă putea da seama de ce aveți nevoie pentru îngrijirea pielii, este nevoie de analiza personală a fiecăreia dintre dumneavoastră și de înțelegerea emoțiilor personale.

Acceptarea de sine și înțelegerea faptului că uneori poate mai greșiți în ceea ce privește varii aspecte ale vieții dumneavoastră vă fac umane! Orice emoție și trăire vă face să evoluați, în special din punct de vedere spiritual, iar toate acestea conduc către o iubire și mulțumire față de sine, către o asumare esențială. „Frumoasele și frumoșii de Plush” sunt fiecare dintre dumneavoastră, într-un fel unic și caracteristic, iar asta este magic. Astfel:

1. Fiecare dintre dumneavoastră este diferită, perfectă în felul său. 

2. Trăiți emoțiile în mod diferit.

3. Factorii de stres, mediul în care trăiți sau activitățile de zi cu zi diferă de la caz la caz. 

Odată ce ați înțeles și acceptat aceste trei puncte, vă va fi mai ușor să vă cunoașteți tenul și emoțiile. Pentru dumneavoastră, Plush ar trebui să reprezinte ADN-ul frumuseții.

Cum fiecare moleculă de ADN este unică, la fel sunt 

tenul și frumusețea dumneavoastră.

Încercați să vă analizați stilul de viața, reflectând asupra anumitor aspecte. Luați în considerare orele de somn, alimentația, locul în care trăiți, expunerea zilnică la soare, lumina albastră, mediul în care lucrați și, nu în ultimul rând, factorii care vă influențează emoțiile și trăirile.

Plush Bio este un stil de viață, o emoție, multă pasiune și iubire. 

Sper că această încercare de a comunica mai mult cu dumneavoastră să vă găsească bine, alături de cei dragi vouă!

La sfârșitul săptămânii vom discuta despre cum vă puteți da seama de ce tip de ten aveți.

Până atunci, vă îmbrățișez cu drag de la distanță!

Leave a Reply

Your email address will not be published.