Call center: +40.21.9928

Farm. Ioana Marinescu ne explică cum poate afecta ciclul menstrual pielea noastră

Imperfecțiunile acneice în timpul ciclului menstrual sunt de obicei cauzate din cauza dezechilibrelor hormonale. Nu vă faceți griji, deoarece o avem alături pe Farm. Ioana Marinescu, fondatoarea brandului Plush Bio, care ne va oferi soluția ideală pentru ca pielea noastră să treacă cu bine peste această perioadă.

Câteva sfaturi utile de luat în calcul atunci când vă confruntați cu imperfecțiunile acneice sunt:

 • Hidratați-vă, consumați cel puțin 2 litri de apă pe zi ;
 • Faceți sport, minim 30 de minute pe zi ;
 • Nu vă spargeți coșurile, fiindcă puteți provoca o infecție sau puteți rămâne cu cicatrici ;
 • Nu vă atingeți, în exces, pielea ;
 • Încercați să aveți un regim alimentar cât mai sănătos ( reduceți cât se poate consumul de grăsimi saturate, îndulcitori artificiali, prăjeli, de zahăr alb etc. ) ;
 • Fii atentă la ce produse cosmetice folosești și frecvența cu care le aplici ;
 • Demachiați tenul atât dimineața, cât și seara, chiar dacă nu te-ai machiat.

Ce rutină de îngrijire a tenului ne recomandă Farm. Ioana Marinescu să urmăm în această perioadă?

Cel mai important pas într-o rutină este să ne demachiem tenul atât dimineața, cât și seara, chiar dacă nu am fost machiate pentru a înlătura impuritățile de pe față și pentru a ne da un refresh.

Recomandarea Farm. Ioana Marinescu sunt apele micelare & tonice de la Plush Bio dedicate tipului nostru de ten. Astfel, în funcție de tipul nostru de ten ne putem alege următoarele ape de la Plush Bio:

 • Ten normal: Apa de curățare cu ulei de cireșe și ulei de pepene Plush Bio, Apa de curățare cu ulei de avocado și ulei de fistic Plush Bio, Apa de curățare cu ulei de măceșe și ulei de luminița nopții Plush Bio,  Apa de curățare cu ulei de baobab și ulei de măsline Plush Bio precum și multe alte varietăți de ape micelare & tonice;
 • Ten gras: Apa micelară & tonică La Reina Plush Bio, Apa micelară & tonică cu portocale dulci, mandarine și acid hialuronic microincapsulat Plush Bio, Apa micelară & tonică cu lemongrass, bergamotă și acid hialuronic microincapsulat Plush Bio precum și multe alte varietăți de ape micelare & tonice;
 • Ten uscat: Apa micelară & tonică cu trandafir marocan și acid hialuronic microincapsulat Plush Bio, Apa micelară & tonică cu iasomie și acid hialuronic microincapsulat Plush Bio, Apa de curățare cu ulei de grepfrut și ulei de rodie Plush Bio precum și multe alte varietăți de ape micelare & tonice;
 • Ten mixt: Apa micelară & tonică Russian Doll by Plush Bio, Apa micelară & tonică cu geranium de Bourbon și acid hialuronic microincapsulat Plush Bio, Apa micelară & tonică cu extract proaspăt de mentă marocană și acid hialuronic microincapsulat Plush Bio precum și multe alte varietăți de ape micelare & tonice;
 • Ten sensibil: Apa micelară & tonică cu violete de Parma, trandafir marocan și acid hialuronic microincapsulat Plush Bio, Apa micelară & tonică cu ciocolată, azulenă, cafea și acid hialuronic microincapsulat Plush Bio, Apa micelară & tonică cu extract proaspăt de tei și microsfere de acid hialuronic Plush Bio precum și multe alte varietăți de ape micelare & tonice;
 • Ten deshidratat: Apa micelară & tonică cu tuberoze de India și acid hialuronic microincapsulat Plush Bio, Apa micelară & tonică Russian Doll Plush Bio precum și multe alte varietăți de ape micelare & tonice.

Al doilea pas, ar fi aplicarea unui ser cu acid azelaic și avem două variante de la Plush Bio:

 • Serul cu acid azelaic 10%, vit. C 15%, vit. E 1% by Plush Bio

Serul este o formulă intensivă. Acesta se aplică pe toată fața, evitând zona perioculară. Este un pas important în estomparea inflamațiilor, cât și cicatricile lăsate de acestea. Acesta conține vitamina E, Pantenol, Acid Hialuronic, Extract de Aloe Vera, Acid Azelaic și Vitamina C și este ideal pentru tenurile cu imperfecțiuni având ca efect estomparea imperfecțiunilor tenului. Se aplică dimineața și seara până la absorbția totală. În cazul tenului cu probleme poate fi folosit și ca bază de machiaj.

 • Serul pentru luminozitatea tenului cu acid azelaic și arbutin by Plush Bio

Având în compoziție cele mai puternice molecule pentru luminozitate, serul este destinat echilibrării tenurilor pătate. Serul conferă luminozitate și ajută la estomparea semnelor, a petelor și a imperfecțiunilor tenului, ajutând la uniformizarea pielii. Formula este una activă, fiind necesară o cantitate foarte mică de produs, la fiecare aplicare.

Acesta conține vitamina E, Pantenol, Acid Hialuronic, Extract de Aloe Vera, Acid Azelaic, Arbutin și Acid Kojic și este ideal pentru tipurile de ten cu pete având efectul de a conferi luminozitate. Se aplică dimineața și seara până la absorbția totală. În cazul tenului cu probleme poate fi folosit și ca bază de machiaj.

Al treilea pas, ar fi aplicarea renumitei creme Triple Hyal 23H by Plush Bio:

Crema Triple Hyal 23h este o cremă destinată tenurilor cu imperfecțiuni. Folosită ca produs singular, crema se aplică dimineața și seara după curățarea tenului cu una din formulele de apă micelară Plush. Produsul este o formulă versatilă, se poate utiliza și în estomparea imperfecțiunilor de pe corp.

 Produsul este un produs cosmetic. Rezultatul poate varia în funcție de fiecare persoană, istoricul afecțiunilor și cauzele care au dus la apariția acestora.

Deși ingredientele folosite la prepararea produselor sunt de cea mai înaltă calitate, folosirea produsului nu garantează în toate cazurile obținerea rezultatelor dorite. Rezultatele pot să difere de la caz la caz, având în vedere faptul că fiecare organism este diferit și reacționează diferit. În anumite cazuri, este posibil ca simptomatologia să se agraveze.

Ultima, dar nu cea din urmă, crema Confort Extrem cu SPF 50+ de la Plush Bio nu trebuie să vă lipsească niciodată, aceasta aplicându-se în fiecare dimineață pe ten sau ori de câte ori este nevoie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.