Call center: +40.21.9928

Farm. Ioana Marinescu ne prezintă produsele personalizate de la Plush Bio

Doamna Farm. Ioana Marinescu de la Plush Bio consideră că este absolut necesar un ritual zilnic de îngrijire al tenului pentru a ne menține frumusețea și aspectul tânăr al acestuia. Deși la prima impresie pare foarte simplu, nu este deloc așa deoarece fiecare persoană este unică în felul ei, tenul având necesități diferite. De asemenea, nu există un produs universal, care să aibă eficiență de 100% la toată lumea fiindcă avem tipuri de ten diferite, stiluri de viață diferite, medii de viață diferite, precum și mulți alți factori.

Absolut toate brandurile îşi elogiază produsele cosmetice create pentru fiecare tip de ten. Acestea împart tenul în mai multe categorii: normal, gras, uscat, mixt, sensibil, cuperozic, matur, reactiv, deshidratat etc. În momentul în care v-ați decis să achiziționați o cremă hidratantă de seară pentru dumneavoastră, rafturile magazinelor și magazinele online sunt pline cu produse. Eliminați de la bun început pe cele care, în teorie, nu vi se potrivesc, conform cu clasificarea de mai sus. Veți rămâne cu produsele dedicate tipului dumneavoastră de ten. Acesta este primul criteriu în alegerea unei creme de faţă.

Obligatoriu evaluați preţurile pentru a vă orienta în funcţie de buget. Acesta e al doilea criteriu după care vă ghidați. Partea complicată intervine în momentul în care ați rămas cu câteva produse din care trebuie să alegeți. Pe care dintre ele?

Avem un ten unic, răsfăţat sau nu. Dacă aţi reuşit să vă găsiţi o cremă care să vi se potrivească și să se ridice la nivelul așteptărilor dumneavoastră, sunteți una dintre persoanele norocoase care ar trebui să nu mai cheltuie bani încercând altele de la branduri mai grozave. Nu merită să vă stresaţi tenul testând pe el diverse produse. Dacă, însă, aţi avut ghinionul să vă cumpăraţi o cremă care nu vi se potriveşte, atunci veți şti măcar ce să nu cumpăraţi pe viitor. Nu uitaţi că tenul este schimbător. Ce nu vi se potriveşte astăzi, mâine s-ar putea să vă vină ca o mănuşă.

Desigur, mai există o soluţie: produsele cosmetice customizate / personalizate. În cazul acestora se testează tenul, se măsoară anumiţi indicatori şi se stabilesc exact nevoile sale, gradul de hidratare şi apoi vi se va indica / prepara crema potrivită pentru tipul dumneavoastră de piele și pe care o veți testa în prealabil. Prin fotografii cu rezoluţie mare, realizate înainte şi după o perioadă de folosire a produsului recomandat, se va evalua şi documenta eficienţa acestuia.

La fel se procedează şi în cazul altor produse cosmetice, cum ar fi: demachiantele, loțiunile tonice, cremele de corp, uleiurile, măștile, serurile, exfoliantele etc.

La Plush Bio, cu ajutorul aplicației mobile, cu același nume, veți fi rugat să completați un chestionar și în funcție de răspunsurile dumneavoastră vom identifica ce caracteristici și nevoi are tenul dumneavoastră. Acești parametri ne vor ajuta să vă recomandăm un set de produse de îngrijire, de la produse de demachiere până la îngrijire de zi sau de noapte.

În aplicația Plush Bio, Farm. Ioana Marinescu și echipa dumneaei au conceput o secțiune foarte interesantă și cu siguranță pe placul tuturor. După ce ați descărcat aplicația din App Store sau Magazin Play, vă creați un cont, iar la secțiunea ,, scanează tenul „ veți da startul creării propriei rutine Plush Bio. Pentru a putea construi o rutină zilnică de îngrijire personalizată cu produsele Plush Bio trebuie să completați un chestionar care va conține întrebări legate de vârsta dumneavoastră, sexul, dacă sunteți însărcinată sau dacă alăptați, dacă menstruația este regulată, dacă obișnuiți să folosiți produse de machiaj, ce tip de ten aveți, ce fototip de ten aveți etc. De asemenea, pentru a veni în ajutorul Farm. Ioana Marinescu puteți atașa o fotografie cu tenul dumneavoastră, în care să nu aveți machiaj.

Analiza parametrilor de mai sus permite recomandarea și formularea individuală de produse pentru îngrijirea pielii, recomandări ce vor fi tipărite, iar la cererea dumneavoastră putând să le descărcați sub format PDF. De asemenea, dacă doriți puteți discuta cu operatorii de la call center sau să aveți parte de o întâlnire pe Zoom cu doamna Farm. Ioana Marinescu. Produsele cosmetice personalizate de la Plush Bio sunt disponibile atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Produsele de îngrijire a tenului personalizate de la Plush Bio și realizate de către Farm. Ioana Marinescu vă oferă multiple avantaje: veţi observa după mai multe utilizări ale produselor că tenul dumneavoastă este mai neted şi mai luminos, ridurile sunt diminuate, pielea se regenerează şi capătă fermitate, punctele negre se estompează şi veţi avea mai mult timp pentru a vă relaxa.

Trebuie precizat că, indiferent de ritualul pentru îngrijirea tenului pe care l-aţi alege, este foarte importantă şi atenţia pe care o acordaţi tenului dumneavoastră atunci când sunteţi acasă. Nu trebuie să treacă o zi fără să realizați demachierea, tonifierea, hidratarea și protecția tenului.

Pentru mai multe informații legate de produsele customizate de la Plush Bio realizate de către Farm. Ioana Marinescu vă invităm să vizionați următorul videoclip:

Leave a Reply

Your email address will not be published.