Kit de îngrijire pentru corp – piele uscată: Cremă anti-îmbătrânire pentru corp, Shape of You – ulei de corp piele atopică, Scheherazade – Spray de Corp, Scrub pentru corp – trandafir marocan, Unt de corp – Pina Colada, geantă termică Plush Bio

946 lei

Descriere

Kit de îngrijire pentru corp – piele uscată: Cremă anti-îmbătrânire pentru corp, Shape of You – ulei de corp piele atopică, Scheherazade – Spray de Corp,   Scrub pentru corp – trandafir marocan,  Unt de corp – Pina Colada, geantă termică Plush Bio

Kit de îngrijire pentru corp – piele uscată

Este bine de știut că hidratarea este extrem de importantă pentru orice tip de piele, atunci când ne dorim ca aceasta să aibă un aspect sănătos și să fie catifelată. Fiind cel mai mare organ al corpului omenesc, pielea are rolul de a funcționa ca o barieră, protejându-ne de elementele dăunătoare care o pot afecta. Aceste elemente externe includ orice tip de factori, de la leziunile provocate de soare sau de un somn insuficient, până la fumat și poluare. Cu cât pielea este mai hidratată, cu atât celulele din epidermă, stratul extern al pielii, sunt mai puternice.

O hidratare optimă a pielii corpului este la fel de importantă ca și hidratarea tenului. De aceea, am compus pentru dumneavoastră o rutină cu produse pentru hidratarea și regenerarea pentru pielea corpului.

Setul este compus din:

•   Cremă anti-îmbătrânire pentru corp, 300 ml;

•   Shape of You – ulei de corp piele atopică, 100 ml;

•   Scheherazade – Spray de Corp, 150 ml;

•   Scrub pentru corp – trandafir marocan, 140 ml;

•  Unt de corp – Pina Colada, 100 ml;

•   geantă termică.

 

În portofoliul de produse Plush Bio se regăsesc și formule pentru îngrijirea pielii corpului.
Ioana Marinescu, fondator Plush Bio recomandă consecvența în a folosi o rutină pentru îngrijirea corpului atunci când ne dorim să îmbunătățim aspectul pielii sau să̆ o menținem elastică și catifelată.

Cum și pielea corpului are nevoie de regenerare, scrubul de corp va ajuta la îndepărtarea celulelor moarte. Scruburile pentru corp Plush Bio vă̆ ajută să̆ realizați o exfoliere blândă, în urma căreia pielea va rămâne catifelată, cu un aspect proaspăt și revitalizat.

Aplicate zilnic, dimineața și seara, după duș, unturile de corp Plush Bio vor conferi pielii un aspect catifelat și hidratat și vă vor surprinde cu mirosuri exotice.

De asemenea, loțiunile de corp Plush Bio vor ajuta la stimularea sintezei de colagen și vor conferi un aspect catifelat și tonifiat pielii.

Uleiurile de corp Plush Bio sunt produse versatile care pot fi integrate cu succes în orice rutină de îngrijire a pielii. Aveți nevoie doar de puțin timp pentru a le aplica zilnic seara, după duș, iar apoi pielea dumneavoastră va căpăta un aspect catifelat și energizat.

 

 

––-

Plush Bio este un brand creat din pasiunea de a oferi texturi de poveste formulate cu cele mai bune ingrediente active care să genereze,  fiecăreia dintre dumneavoastră, o experiență unică de îngrijire a pielii. În laboratorul Plush Bio, Farm. Ioana Marinescu, specialist în „Formularea și Evaluarea produsului dermato-cosmetic”, combină știința farmaceutică cu ingrediente organice premium, aducându-le laolaltă, cu condiții de păstrare specifice și conservare extrem de blândă, aspecte care fac din produsele Plush o experiență unică pentru fiecare clientă în parte.

Ioana Marinescu, fondator Plush Bio recomandă, ca standard de aur în îngrijirea pielii, atât în rutinele cu produse Plush Bio, cât și în pașii de îngrijire diferiți de brandul Plush Bio demachierea, ca fiind făcută, atât dimineața, cât și seara, cu toți pașii corecți pe care îi impune această etapă din îngrijirea pielii. Din gama Plush Bio recomandăm, înainte de începerea oricărui gen de rutină curățarea pielii cu un gel ulei demachiant din gama Plush Bio adaptat tipul dumneavoastră de ten, urmat de crema demachiantă Plush Bio sau apa micelară Plush Bio dedicată particularităților tenului dumneavoastră.

Vă mulțumesc pentru că sunteți alături de noi și pentru că folosiți produsele Plush Bio, dorim excelența pentru tenul dumneavoastră.

Cu respect,
Farmacist Ioana Marinescu

 

Ingrediente

Setul este compus din:

•   Cremă anti-îmbătrânire pentru corp, 300 ml

•   Shape of You – ulei de corp piele atopică , 100 ml

•   Scheherazade – Spray de Corp, 150 ml

•   Scrub pentru corp – trandafir marocan, 140 ml

•  Unt de corp – Pina Colada, 100 ml

•   geantă termică.

Tip ten| piele| păr

toate tipurile de piele*

*În special recomandat pentru pielea foarte uscată.

Efect

hidratează intensiv, îmbunătățește elasticitatea pielii

Mod de aplicare

Setul este compus din:

•   Cremă anti-îmbătrânire pentru corp, 300 ml

•   Shape of You – ulei de corp piele atopică , 100 ml

•   Scheherazade – Spray de Corp, 150 ml

•   Scrub pentru corp – trandafir marocan, 140 ml

•  Unt de corp – Pina Colada, 100 ml

•   geantă termică.

Mențiuni

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospetimea produselor Plush BIO, le fabricam in loturi mici si de aceea este posibil sa existe diferente de textura si culoare, in functie de lotul din care fac parte. Aceste diferente sunt influentate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale si este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
In situatia in care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

Livrare

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea Produselor Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).