Kit pentru tenuri cu pori dilatați și puncte negre: Skin Guard – capsula pentru o piele perfectă, Evening Primrose Oil – Tinerețe fără bătrânețe, First Aid Oil – ulei regenerant și cicatrizant pentru ten, Peeling Acasă, Cremă cu Miere de Manuka Plush Bio

1,036 lei

Descriere

Kit pentru tenuri cu pori dilatați și puncte negre

Peeling ACASĂ

Sugerăm să aplicați Peeling Acasă o dată pe săptămână, pe față, decolteu și gât pentru a conferi pielii dumneavoastră luminozitate, a cicatriza și a estompa imperfecțiunile acesteia.
Unul din ingredientele de bază ale produsului, acidul azelaic ajută la diminuarea imperfecțiunilor tenului, la estomparea petelor, îmbunătățește textura pielii, diminuează aspectul porilor dilatați și ajută la obținerea unui aspect catifelat și luminos al tenului.
În plus, acidul azelaic posedă numeroase calități pentru ten fiind compatibil cu orice tip de piele. În acest sens, diminuează efectul factorilor care sensibilizează pielea și are efect antioxidant. Conjugarea cu vit. C, cunoscută pentru proprietățile sale antioxidante, ajută epiderma să lupte împotriva efectelor radicalilor liberi, o protejează de efectele nocive ale factorilor de mediu și conferă luminozitate tenului. Iar folosirea acidului hialuronic în această formulă de Peeling conferă produsului calități care pot ajuta la îmbunătățirea elasticității pielii.

Mențiuni

Nu se recomandă utilizarea produsului Peeling Acasă în caz de hipersensibilitate la orice component al acestui produs, sarcină, alăptare.

Folosirea produsului Be White nu este recomandată în cazul în care foloșiți Peeling Acasă.

Expunerea la solar/plajă: Nu se recomandă expunerea la solar sau plajă în timpul rutinei cu Peeling Acasă.

În timpul rutinei cu Peeling Acasă, recomandăm aplicarea cremei Confort extrem SPF 50+ dimineața.

Nu se recomandă inițierea rutinei cu Peeling Acasă în combinație cu alte terapii/rutine externe sau interne cu retinol, acid retinoic sau retinoizi.

Nu se recomandă inițierea rutinei cu produsul Peeling Acasă  sau continuarea utilizării acestuia în prezența pielii iritate (de exemplu eritem, descuamare, prurit, insolații etc.) înainte ca aceste simptome să regreseze.

! Citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare și aplicați conform schemei indicate !

First Aid Oil – ulei regenerant pentru ten

First aid oil – ulei pracaxi, ulei de smochin, bergamotă este soluția de urgență pentru arsuri solare, imperfecțiuni, dezechilibre hormonale resimțite la nivelul feței, edeme cauzate de retențiile de apă, vergeturi, sau pentru atunci când, pur și simplu nu ne mai satisface niciun produs din trusa noastră uzuală. Formula are la bază uleiul de pracaxi, benefic pentru piele cu imperfecțiuni. Uleiul stimulează reînnoirea celulară, prevenirea vergeturilor, combaterea petelor cauzate de expunerea la soare sau solar.

Cremă cu Miere de Manuka 

Formulată cu ingrediente precum: mierea de Manuka, cunoscută drept singura miere care și-a dovedit de-a lungul timpului proprietățile antibacteriene, antiseptice și antiinflamatorii; panthenolul care are un rol esențial în regenerarea pielii rănite, stimulând reînnoirea celulelor epidermului și dermului, crema poate ajuta la cicatrizarea și calmarea cutanată. Poate fi utilizată pentru estomparea cicatricilor, tăieturilor, arsurilor ușoare, mâinilor crăpate.

Suplimentul alimentar „Skin Guard”

Suplimentul alimentar „Skin Guard” are la bază complexul de extract de portocale roșii. Prin aportul de vitamina C, acizi hidroxicinamici, flavanone și antocianine vă ajută să mențineți sănătatea și frumusețea pielii și să preveniți efectele negative ale stresului oxidativ. Poate fi aliatul perfect în prevenirea apariției eritemelor sau a petelor pigmentare cauzate de expunerea la soare, cât și în prevenirea îmbătrânirii premature a pielii.

Suplimentul alimentar Evening Primrose Oil – Tinerețe fără bătrânețe

Sănătatea și buna funcționare a sistemului reproducător reprezintă acțiunea principala a suplimentului “Tinerețe fără batranete” cu ingredientul Evening Primrose (ulei de Luminita Nopții).

Uleiul Evening Primrose influențează pozitiv ameliorarea sindromului premenstrual și tulburările menopauzei (bufeurile și sensibilitatea sânilor).

Evening Primrose conține acizi grași esențiali precum Acid Gamma Linoleic 90 mg (GLA) și Acid Linoleic 730 mg (LA), acizi care stimulează și reglează diferite funcții ale organismului:

 • sprijină sănătatea cardiacă;
 • menține un nivel normal al colesterolului în sânge;
 • contribuie la sănătatea sistemului nervos;
 • conferă elasticitate pielii;
 • ajută la regenerarea firului de păr.

Acizii grași esențiali sunt bioelemente ce nu pot fi produse de către organismul uman. Ele se pot asimila fie printr-o dietă specifică, fie prin suplimente alimentare de calitate.

Cercetarile au atestat faptul că uleiul de Luminita Nopții întârzie apariția complicațiilor diabetului zaharat, încetinește procesul de îmbătrânire.

Setul este compus din:

 • Skin Guard – capsula pentru o piele perfectă;
 • Evening Primrose Oil – Tinerețe fără bătrânețe;
 • First Aid Oil – ulei regenerant și cicatrizant pentru ten;
 • Peeling Acasă;
 • Cremă cu Miere de Manuka.

 

 

––-

Plush Bio este un brand creat din pasiunea de a oferi texturi de poveste formulate cu cele mai bune ingrediente active care să genereze,  fiecăreia dintre dumneavoastră, o experiență unică de îngrijire a pielii. În laboratorul Plush Bio, Farm. Ioana Marinescu, specialist în „Formularea și Evaluarea produsului dermato-cosmetic”, combină știința farmaceutică cu ingrediente organice premium, aducându-le laolaltă, cu condiții de păstrare specifice și conservare extrem de blândă, aspecte care fac din produsele Plush o experiență unică pentru fiecare clientă în parte.

Ioana Marinescu, fondator Plush Bio recomandă, ca standard de aur în îngrijirea pielii, atât în rutinele cu produse Plush Bio, cât și în pașii de îngrijire diferiți de brandul Plush Bio demachierea, ca fiind făcută, atât dimineața, cât și seara, cu toți pașii corecți pe care îi impune această etapă din îngrijirea pielii. Din gama Plush Bio recomandăm, înainte de începerea oricărui gen de rutină curățarea pielii cu un gel ulei demachiant din gama Plush Bio adaptat tipul dumneavoastră de ten, urmat de crema demachiantă Plush Bio sau apa micelară Plush Bio dedicată particularităților tenului dumneavoastră.

Vă mulțumesc pentru că sunteți alături de noi și pentru că folosiți produsele Plush Bio, dorim excelența pentru tenul dumneavoastră.

Cu respect,
Farmacist Ioana Marinescu

 

Ingrediente

Setul este compus din:

 • Skin Guard – capsula pentru o piele perfectă;
 • Evening Primrose Oil – Tinerețe fără bătrânețe;
 • First Aid Oil – ulei regenerant și cicatrizant pentru ten;
 • Peeling Acasă;
 • Cremă cu Miere de Manuka.

Tip ten| piele| păr

ten cu pori dilatați, puncte negre, imprefecțiuni

Efect

estompează aspectul punctelor negre și al porilor dilatați

Mod de aplicare

Setul este compus din:

 • Skin Guard – capsula pentru o piele perfectă;
 • Evening Primrose Oil – Tinerețe fără bătrânețe;
 • First Aid Oil – ulei regenerant și cicatrizant pentru ten;
 • Peeling Acasă;
 • Cremă cu Miere de Manuka.

Mențiuni

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospețimea produselor Plush BIO, le fabricăm în loturi mici și de aceea este posibil să existe diferențe de textură și culoare, în funcție de lotul din care fac parte. Aceste diferențe sunt influențate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale și este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
În situația în care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

Suplimentele alimentare

A nu se lasă la îndemăna și la vederea copiilor mici.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

A se păstra în ambalajul original, în locuri uscate, ferite de lumina directă a soarelui, la temperatura camerei.

A nu se consuma de către femeile însărcinate sau care alăptează, de către copii. A nu se consuma de către persoanele alergice la oricare dintre ingredientele produsului.

Livrare

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea Produselor Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).