My 50’s beauty cream – cremă pentru toate tipurile de ten, vârstă 50+

269 lei

SKU: PLUSHBIO00001 Categorie:

Descriere

My 50’s beauty cream – cremă pentru toate tipurile de ten, vârstă 50+

My 50’s beauty cream – cremă pentru toate tipurile de ten, vârstă 50+ este la crème de la crème încheind capitolele gamei de creme „My beauty”. O formulă intensivă anti-aging, pentru seara, crema are la bază extractul de lotus roz, un activ botanic care deține proprietăți de regenerare fabuloase în cazul tenurilor mature.
Baza cremei este formulată cu fosfolipide de floarea soarelui conferind produsului o textură unică, moale și mătăsoasă care îmbracă epiderma și dă senzația atingerii celei mai fine eșarfe. Acidul hialuronic cu greutate moleculară mică ajută la menținerea unui nivel optim de hidratare și crește permeabilitatea pielii, amplificând efectul ingredientelor active, permițând penetrarea mai profundă în epidermă. Iar peptidele, prin stimularea producției de colagen susțin procesele de regenerare celulară restabilind fermitatea și elasticitatea pielii. Rezultă astfel un produs complet care hidratează, estompează semnele de îmbătrânire și revitalizează pielea îmbunătățind vizibil fermitatea acesteia.

 

 

––-

Plush Bio este un brand creat din pasiunea de a oferi texturi de poveste formulate cu cele mai bune ingrediente active care să genereze,  fiecăreia dintre dumneavoastră, o experiență unică de îngrijire a pielii. În laboratorul Plush Bio, Farm. Ioana Marinescu, specialist în „Formularea și Evaluarea produsului dermato-cosmetic”, combină știința farmaceutică cu ingrediente organice premium, aducându-le laolaltă, cu condiții de păstrare specifice și conservare extrem de blândă, aspecte care fac din produsele Plush o experiență unică pentru fiecare clientă în parte.

Ioana Marinescu, fondator Plush Bio recomandă, ca standard de aur în îngrijirea pielii, atât în rutinele cu produse Plush Bio, cât și în pașii de îngrijire diferiți de brandul Plush Bio demachierea, ca fiind făcută, atât dimineața, cât și seara, cu toți pașii corecți pe care îi impune această etapă din îngrijirea pielii. Din gama Plush Bio recomandăm, înainte de începerea oricărui gen de rutină curățarea pielii cu un gel ulei demachiant din gama Plush Bio adaptat tipul dumneavoastră de ten, urmat de crema demachiantă Plush Bio sau apa micelară Plush Bio dedicată particularităților tenului dumneavoastră.

Vă mulțumesc pentru că sunteți alături de noi și pentru că folosiți produsele Plush Bio, dorim excelența pentru tenul dumneavoastră.

Cu respect,
Farmacist Ioana Marinescu

 

Ingrediente

Ingrediente

Tip ten| piele| păr

Tip ten| piele| păr

Efect

Efect

Mod de aplicare

Mod de aplicare

Mențiuni

Modalitate de păstrare:  A se păstra la temperatura cuprinsă între 3-15°C.

Gramaj: 50 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospetimea produselor Plush BIO, le fabricam in loturi mici si de aceea este posibil sa existe diferente de textura si culoare, in functie de lotul din care fac parte. Aceste diferente sunt influentate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale si este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul. In situatia in care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

Testat dermatologic! 

Produsul este contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate la unul din ingrediente! În situația în care observați o reacție alergică în urma utilizării produsului, opriți utilizarea acestuia și consultați medicul!

Livrare

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea Produselor Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).