Dragi Plushers,

Pentru că am considerat întotdeauna că trebuie să onorez încrederea dumneavoastră numai cu respect și reverență, v-am pregatit o surpriză.

Noile game structurate pentru îngrijirea tenului, corpului și părului sunt aici pentru a  vă ușura rutinele de înfrumusețare.

Beauty DNA by pharm. Ioana Marinescu va căpăta o nouă structură, îmbunătățită și inovativă, doar pentru dumneavoastră, din suflet. Astfel, vă introducem în noul univers Plush,  un univers al rafinamentului, eleganței și sensibilității, în care penele colorate Plush vor deveni ghidul de îngrijire al dumneavoastră.

Alegeți-vă produsele favorite din fiecare gamă și fiți pregătiți pentru o experiență unică! Plush reprezintă mai mult decât produse concepute din ingrediente premium: este experiența unică a fiecăruia dintre voi, dragii noștri Plushers.

Pasul 1 – Curățarea inițială

Dimineața și seara începeți prin a îndepărta praful, poluarea, excesul de sebum sau micile impurități ale tenului. Puteți alege dintr-o varietate de produse, precum creme demachiante sau spume de curățare, cât și geluri demachiante sau pre-cleanser.

Pasul 2 – Curățare în profunzime & Tonifiere

Continuați procesul de curățare cu apa micelară & tonică preferată, specifică tenului dumneavoastră.  Veți regla pH-ul pielii, iar procesul de curățare va fi complet.

Pasul 3 – Seruri & Elixire

Serurile și elixirele prezintă cheia către o piele sănătoasă și radiantă. Acum puteți să le alegeți pe cele potrivite tipului dumneavoastră de ten și puteți opta pentru efectul dorit.

Pasul 4 – Uleiuri

Hrănirea tenului reprezintă secretul întineririi pielii, iar uleiurile de la Plush, prin compoziția lor (ulei de pracaxi, andiroba, pequi, tamanu și multe altele) vor veni în sprijinul regenerării în profunzime.

Pasul 5 – Creme

Cremele de la Plush s-au născut din pasiune și muncă neîncetată. Potrivite pentru diferite tipuri de ten, acestea completează molecula dumneavoastră unică de ADN al frumuseții.

Pasul 6 – Îngrijire ochi

Fiind cea mai sensibilă zonă a tenului, zona perioculoară are nevoie de o îngrijire aparte. Produsele de la Plush au grijă ca oboseala și stresul de la muncă sau nopțile nedormite să nu își pună amprenta asupra sănătății tenului. Nu neglijați niciodată puterea unei priviri.

Pasul 7 – Îngrijire specifică

Există momente în care tenul dumneavoastră are nevoie de o îngrijire specifică. Aici puteți găsi diferite tipuri de produse (creme, spray-uri, drops-uri și multe altele) fără de care tenul dumneavoastră nu poate să reziste în anumite condiții de stres.

Pasul 8 – Scruburi & Exfoliante

Rutina dumneavoastră se apropie de final cu ajutorul scruburilor și exfoliantelor de la pasul 8! Alegeți aromele naturale favorite pentru o detoxifiere și o exfoliere mecanică sau enzimatică de neuitat.

Pasul 9 – Măști

După eliminarea celulelor moarte ale tenului, regenerați pielea cu ajutorul măștii preferate, o nebuloasă de uleiuri esențiale, atent alese pentru cele mai exigente gusturi și cerințe.

Suplimente

Pentru că frumusețea vine din interior și se manifestă în exterior, am formulat gama de suplimente, cu ajutorul căreia vom îmbunătăți diferite aspecte de care nu sunteți mulțumiți (de exemplu, producția de colagen).

Make-up

Pentru momentele în care simțiți nevoia de a vă accentua trăsăturile, am conceput gama de make-up, care prin ingredientele naturale, lipsite de siliconi, vă va oferi o radianță aparte.

Gama de păr & Gama de corp

Pentru o îngrijire completă, nu trebuie să uităm de sănătatea părului și nici de cea a corpului. Fie că alegeți un ser pentru păr sau o mască, ori un ulei sau o cremă de corp, rezultatele vor fi cele dorite, atât timp cât rutina dumneavoastră devine un mod de viață.

Orice îmbunătățire pe care o aducem familiei Plush vine din suflet, pentru că ne dorim să rămânem cei mai buni, pentru dumneavoastră. Vă mulțumim pentru încrederea acordată!

Cu dragoste și respect,

Pharm. Ioana Marinescu