Call center: +40.21.9928

Plush Bio – Care este cea mai bună cremă pentru zi și noapte de la Plush Bio?

Doriți să aveți parte de un ten hidratat, neted și sănătos? Dacă răspunsul este ,,da,, ați accesat blogul potrivit! Dacă vă doriți să aveți parte de o luminozitate mai mare a tenului, să încetiniți procesul de ridare a acestuia sau să scăpați de imperfecțiunile care vă dau bătăi de cap, Plush Bio are soluția ideală pentru dumneavoastră!

Prima recomandare din partea Plush Bio este renumita cremă Prințesa Japoneză – regenerare absolută, de care cu siguranță ați auzit măcar o dată. Aceasta se aplică zilnic, dimineața și seara, masând ușor până la absorbția totală și cel mai minunat lucru, este dedicată tuturor tipurilor de ten. Crema poate fi introdusă în ritualul de frumusețe pentru a preveni apariția ridurilor sau ca formulă de regenerare și hidratare. Crema este îmbunătățită cu active japoneze premium care conferă luminozitate pielii.
Activele echilibrate conferă tenului energia de care are nevoie pentru a face față factorilor de mediu care agresează tenul zilnic: fumul, smogul, noxele de la automobile, impuritățile din aer, metalele grele, compușii organici volatili etc.

Lăsați-vă purtat/ă într-o experiență high-class cu cea de-a doua recomandare de la Plush Bio, mirobolanta cremă Russian Doll, formulată cu ingrediente luxuriante: caviar rusesc, extract de platină & aur. Crema este „visul frumos” al oricărui tip de ten, aceasta având efecte benefice pentru combaterea semnelor de îmbătrânire, apariția liniilor și a ridurilor fine. În plus, aceasta oferă atât fermitate, elasticitate, radianță cât și prospețime, uniformizând epiderma.

Ultima, dar nu cea din urmă, La Reina este răsfățul absolut de care are nevoie oricine își dorește o hidratare făcută ca la carte. Crema „La Reina” este formulată cu ingrediente menite să protejeze tenul. Textura delicată îmbracă perfect epiderma, conținând nutrienții de care aceasta are nevoie pentru a fi protejată. Este recomandată în special tenurilor uscate sau deshidratate, însă se adaptează excelent pe orice tip de ten, fiind o sursă de hidratare, regenerare și hrănire în profunzime. La Reina se poate aplica atât seara, cât și dimineața, întrucât textura sa bogată, dar lejeră în același timp, pătrunde rapid în epidermă, oferind tenului dumneavoastră o senzație unică de catifelare. În plus, îmbunătățește fermitatea și elasticitatea pielii.

Dumneavoastră care cremă doriți să o încercați?

Indiferent de tipul dumneavoastră de ten sau de vârsta pe care o aveți, să nu vă neglijați niciodată pielea! O cremă bună alături de o demachiere efectuată zilnic dimineața și seara pot face minuni pentru aceasta, vă pot ajuta să vă recăpătați încrederea de sine și să arătați splendid pe tot parcul zilei!

Nu uitați de faptul că zilele următoare, luni ( 17 mai 2021 ) și marți ( 18 mai 2021 ) beneficiați de -50% reducere la aceste 3 creme, dar și la toate celelalte produse marca Plush Bio!

Pentru mai multe informații legate de cele 3 creme vă invităm să vizionați următorul videoclip:

Leave a Reply

Your email address will not be published.