Call center: +40.21.9928

Sfaturile Farm. Ioana Marinescu despre cum să ne îngrijim pielea corpului

Pentru a beneficia de o piele radiantă, sănătoasă și pentru a ne simți bine în corpul nostru, aceasta are nevoie de o rutină de îngrijire zilnică.

Pentru a veni în ajutorul dumneavoastră, Farm. Ioana Marinescu v-a pregătit o listă cu sfaturi ce trebuie urmate pentru a avea o piele de invidiat:

– Consumați minim 2 litri de apă zilnic

– Aplicați zilnic protecția solară ( recomandare: Crema Confort Extreme cu SPF 50+ de la Plush Bio )

– În sezonul rece îmbrăcați-vă călduros

– În sezonul rece și nu numai, masați mâinile ori de câte ori este nevoie cu o cremă hidratantă ( recomandare: crema-mască pentru mâini și unghii de la Plush Bio )

– Dacă sunteți fumător/ fumătoare renunțați la fumat deoarece acesta este un factor care influențează îmbătrânirea prematură

– Faceți mișcare în fiecare zi măcar 20 de minute

– Încercați să consumați alimente cât mai sănătoase

Ce rutină de îngrijire a pielii corpului putem folosi de la Plush Bio?

Farm. Ioana Marinescu ne recomandă să introducem în rutina noastră de îngrijire a pielii, o dată sau de 2 ori pe săptămână, un scrub/ un exfoliant ( recomandare: scrub pentru corp cu mandarine verzi sau cu trandafir marocan de la Plush Bio ) pentru corp pentru a elimina celulele moarte și pentru a ajuta activele din produse să pătrundă mai bine în epidermă.

În fiecare dimineață, pentru întinerirea pielii sau pentru prevenție, regenerare și fermitate putem introduce în rutină o cremă de corp hidratantă care intră foarte repede în piele și nu ne va deranja absolut deloc pe parcursul zilei ( recomandare: crema pentru corp anti-aging Plush Bio ), iar seara, după duș, ne putem răsfăța corpul după o zi încărcată cu un masaj cu un ulei ce conține extract proaspăt de caviar Belluga, aur, argint, platină etc. ce regenerează intensiv și hidratează pielea ( recomandare: uleiul pentru corp Russian Doll Plush Bio ).

De asemenea, opțional, Farm. Ioana Marinescu le recomandă femeilor ce își doresc să aibă niște sâni de invidiat, crema lifting Up Baby, Up! Plush Bio. Up baby, Up! este o formulă pentru fermitatea sânilor și estomparea vergeturilor din această zonă. Complexul de active tonifiază și îmbunătățesc elasticitatea pielii, previn îmbătrânirea prematură și estompează vergeturile prin stimularea sintezei de colagen și elastină. Aceasta se aplică în zona sânilor, dimineața și seara, după duș, masând ușor și circular, până la absorbția totală. Poate fi utilizată în timpul sarcinii sau alăptării, dar a nu se utiliza înainte de alăptare. Curățați cu grijă zona înainte de alăptare.

Nu în ultimul rând, loțiunea de corp “XXL – Lift pentru fese indecente” Plush Bio este potrivită pentru tonifierea feselor. Poate oferi beneficii dacă doriți să tonifiați și să definiți zona fesierilor sau ați slăbit de curând, țineți o dietă, ați trecut printr-o sarcină. Aplicată prin masaj ușor seara după duș în mod regulat, loțiunea de corp tonifică musculatura fesierilor și estompează aspectul vergeturilor.

Pentru mai multe informații legate de îngrijirea pielii corpului vă invităm să vizionați următorul videoclip:

Leave a Reply

Your email address will not be published.